fredag, februari 23, 2007

Fredagsmys

Vad gör ni för fredagsmys då?


J vill ha popcorn till Let´s dance och E som inte gillar popcorn måste ju få välja nått annat såklart... så det brukar bli glass....


R och jag har redan haft lite mys iform av en flaska gott vin av märket Brown Brother, en bit stekt entrecote med hackad rå lök och persilja på (som vi blev serverad i Miami på en Cubansk restaurang när vi var där för 3 år sen) samt lite hemgjord guacamole och klyftpotatis för den som äter sånt(!)



Nu är man lagom mör och kommer att somna gaaanska gott ikväll.





Kram M

3 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Först sov jag säkert en timme, sen åt jag uppvärmd chili och kollade Let´s Dance. Nu har jag precis skrivit ut lite bilder. Nu kollar jag bloggar och borde lägga mig. Lagom smaskigt va? :-)

Ann-Christin sa...

Barnen och jag fixade plockmat till kvällsmat. Jag frossade i guacamole & halloumi och när barnen somnat myste jag med senaste Mama och en kanna te. Inget Let's dance för mig utan ytterligare en TV-fri kväll. Det har blivit TV-fritt allt oftare den senaste tiden.

susann sa...

Hela familjen bowlade (med en annan familj), efter det afterwork-middag, hem till dem å se slutet av Let´s dance (jag bara måste se!), trevligt socialiseringssurr med kaffe å avec!