måndag, mars 05, 2007



Har kännt mig lite låg ett tag...vet ej om det är 40års kris eller vad det kan vara. Har inte orkat vara engagerad i miljöfrågor eller nått annat...tycker bara jag deppar och är sur mot min familj... men nu skiner solen så härligt så idag ska jag ta en promenad på isen så att jag får ny energi. Ta hand om dig du också.

8 kommentarer:

Fia sa...

Jamen, man känner sig sådär ibland, det gör jag med. Kanke det är nån slags 40-årskris. Jag tänker faktiskt ganska mycket på att jag snart är 40 och det låter så GAMMALT. Jag kan inte riktigt identifiera mig med det. Känner mig max som 27. Samtidigt skulle jag inte vilja vara någon annan ålder heller. Hoppas du hade en härlig promenad på isen i alla fall. En promenad är jäkligt bra ibland, för själen. Kram!

Maria sa...

Kram Fia

Anonym sa...

Du kan glädja dig med att du har ju två ur gulliga döttrar!
/Anna

Maria sa...

Anna: du har så rätt. Jag har en jättefin familj och ett bra liv. Men ibland känns det som om energin tar slut...

Bett R World sa...

Jamen, 40 är väl ingen ålder! Du som har man, två söta döttrar och en blogg... vad mer kan man önska sig? Jag önskar mig också att kunna gå ut på isen och ha snö! Jag bor i Skåne och här har vintern som varade i fem dagar smält bort. Det är så fint när solen lyser upp i allt det vita.

Maria sa...

bett r world: I know...och jag är glad för det mesta tror jag. Hade nog en liten svacka bara. Jag blev nog bara väldig less på att stäääändigt tänka på min vikt och sånt. Skulle vara skönt att kunna kopplaa bort det och bara vara nöjd.

Ann-Christin sa...

Jag tror det är vintertrötthet för jag känner likadant... Det brukar alltid kännas smått hopplöst så här års. Det är vid sådana tillfällen som man börjar fundera på att färga håret, byta lägenhet eller måla om, allt för att få en förändring...

Lindas trädgårdsblogg sa...

Jag tycker det är skönt att bli gammal. Jag tror jag passar mer som tant än som typ tonåring. Men man kan ju ha låga dagar. Har du varit låg under en längre tid? I morgon är det fredag och det brukar ju i alla fall vara en humörhöjare. Kram!