söndag, oktober 07, 2007

Det här med Facebook

Är ni med där?

Vad gör ni där isåfall?

Jag hör saker som att det är beroendeframkallande men också att det är en lekstuga för vuxna.... hur är det med den saken egentligen...

Ja jag har varit in och registrerat mig 2 ggr men raderat mitt konto på en gång för jag tyckte det kändes så tomt och ödsligt på mina sidor.

Förklara gärna ni som vet.

3 kommentarer:

Fia sa...

Har precis varit in och registrerat mig där jag med, men jag fattar ingenting än så länge, måste kolla runt lite. Det var så himla mycket grejer man verkar kunna göra där så jag blev mest förvirrad.

Anonym sa...

Nog för att jag har databeroende men det där med facebook förstår jag mig ingeting på.

Det kanske kommer *mer att vara beroende av....*

Kram

Anonym sa...

Jag använder facebook som ett väldigt avslappnat sätt att återknyta kontakten med folk som jag tappat kontakten med under åren, men framförallt är det ett väldigt smidigt sätt att vara mer närvarande i mina vänners liv bl.a. genom titta på deras updates och kort som de lägger upp. En sak som jag upptäckt på sistone är att facebooks meddelandesystem gör det väldigt enkelt att mejla med varandra om man är flera stycken. Skickar man ett mejl till flera stycken skapar facebook en mejltråd där alla svar dyker upp och syns, vilket gör det väldigt lätt att följa mejlkonversationen även om man är flera stycken. för mig som har flera kompisgäng som är utspridda geografiskt och tidsmässigt blir det väldigt lätt att hålla kontakten.