torsdag, juli 12, 2007

Vackert fat

Våran dator har haft en sk meltdown och flera foton från i sommar är förevigt borta. Snyft. Men här är några av de nyare bilder vi tagit.





Mina släktingar har presentat oss med ett vackert fat från Pentik som bröllopspresent och i bakgrunden syns min nya panelgardin- inköpt idag på Ohlsons tyger i Shopping.






Här är vi på vår hittils andra tur med nybåten. Vi åkte till svägerskans stuga på Stora långören och åt middag och softade.


Ungarna sov i bodan en natt. Det minns jag att jag också brukade göra med kompisarna när vi var barn. Det var så roligt att inreda, bädda och fixa dit tidningar och bandspelare mm. Eller så sov man i tält och fick påhälsning av spinkande grabbgäng som drog lös tältpinnarna.

2 kommentarer:

K A T A R I N A sa...

Hej Maria!
Änglarna 10x10 kostar 300 utan passpartou, de störra 10x15 kostar 400 utan passpartou.

50kr tillkommer om man vill ha med passpartou

Mvh
Katarina

Fia sa...

Men gud vad hemskt att bli av med alla korten! Det gäller att skriva ut dem och framkalla så fort som möjligt. Mysigt att sova i bodan. Vi har slagit upp vårt gamla 70-talstält och Kalle och hans kompis Arvid sov där en halv natt, sen frös de. Sen tycker de att det är lite B att sova i tält för då kan de inte spela TV-spel. Hm, annat var det på vår tid när man nöjde sig med Kalle Anka och Starlet! När kan ni komma och hälsa på förresten? You´re welcome anytime!
Kram Fia