lördag, februari 17, 2007

Lyckan över att äga en fondvägg



Min man har jobbat hårt under fredagen och satt upp vår ursnygga (om jag får säga det själv) fondvägg i nya sovrummet. Tapeten kommer från Midbec s kollektion Credo.

För övrigt så ser J ut som en liten blond prickigkorv... stackarn.... hon har så ont i "blöjregionen" så vi baddar med potatismjöl hela tiden.

Jag har lagt in några nya bilder på vår bröllopssida så kika gärna och skriv i gästboken.

5 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Så snyggt!!!
Jag invigde K igår på idén att tapetsera fondvägg i vårt sovrum (som fortfarande är ett hopkok och inget mysig). Återstår att hitta tapeten. Vi kör på ljusare, lantligare stil hade jag tänkt.

Ann-Christin sa...

Stackars J, jag känner med er. Hos hos hade storebror massa men små prickar, lillasyster fick stora men få (som dock lämnad eärr). Den enda som var bra var att vi passade på att få storebror torr (han var ca2 ,5. Det gick på några dagar efter som vi sa att man inte kunde blöjor när man hade prickar.

Anonym sa...

Anki vilken bra idé!! J är ju totalt ointresserad av att gå på pottan men nu kanske man kan få henne att prova...:-D

Linda - som du vet har vi ju ljust överallt så detta rum blir totaly different verkligen... mörkt och murrigt....

Ann-Christin sa...

Ja, blöjor hjälper verkligen inte när man har vattenkoppor och liknande. Vi slutade helt sonika med blöjor (hade ett tag till på natten). Vi var ju ändå hemma & inomhus så det gjorde inget om de hände några "olyckor". Lillasyster drygt två är dock mindre intresserad av pottan. Vi kör med guldhjärtan i kalendern som belöning. I perioder får ungarna även guldstjärnor om de klär på sig på morgnarna utan tjat och bråk. Funkar jättebra!

susann sa...

Oj, va tjusigt ni får!!
Och jag är mycket nöjd med min målade kökstapet, iofs kunde inget bli sämre än det var!
Har äntligen kommit loss med ett första tappert bloggförsök Tataaaaaa http://grontarskont.blogspot.com/